نتایج جستجو برای عبارت :

عدستگاه هم زن حلیم بادمجان

حليم بادمجان مجلسی و خوشمزه را فراموش نکنید!وقتی که اسم حليم (هلیم) را می‌شنوید، اولین تصویر ذهنی شما چیست؟ حليم گندم یا حليم بادمجان؟ اگر شما از آن دسته افرادی هستید که کشک بادمجان و میرزاقاسمی را از وعدهٔ غذایی‌تان حذف نمی‌کنید، به احتمال زیاد گزینهٔ دوم! تصویر ذهنی شماست. یک تصویر ذهنی خوشمزه با عطر و طعم سیر و پیاز داغ و نعنا!  [ادامه مطلب را در اینجا بخوانید .]
دستور طرز تهیه خوراک بادمجان چینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده


دستور طرز تهیه خوراک بادمجان چینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

دستور طرز تهیه خوراک بادمجان چینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
سایت تفریحی احمد چوپانی » برای این پست آموزش طرز تهیه بادمجان چینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم بادمجان چینی
بادمجان :♦: یک کیلو گرم
گوشت چرخ کرده :♦: ۳۰۰ گرم
پیاز :♦: ۲ عدد
زرشک :♦: ۱۰۰ گرم
قارچ :♦: ۲۰۰ گرم
ادویه ، نمک ، فل
سوفله بادمجان یا موساکا غذای یونانی خوشمزه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ یا سویا ، پنیر پیتزا و سس سفید آماده می شود. سوفله بادمجان یا موساکا، یکی از غذا‌های یونانی پرطرفدار است اگر چه غذایی ایرانی نیست، ولی به خاطر وجود بادمجان و گوشت چرخ‌کرده، با ذائقه ما ایرانی‌ها هماهنگی زیادی دارد. در ضمن، به جهت آنکه نسبتا سریع آماده می‌شود و ظاهر زیبایی هم دارد، انتخاب خوبی برای مهمانی‌هاست.

مواد لازم جهت تهیه سوفله بادمجان با گ
خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و … اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجانمجله اینترنتی نیمباز:خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و … اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر ا
آموزش طرز تهیه حليم بادمجان اصفهانی و شیرازی خوشمزه و مجلسی
آموزش آشپزی و دستور تهیه حليم بادمجان خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای تهیه حليم بادمجان اصفهانی
برنج :bull;: 2 پیمانه
گوشت سردست یا گردن :bull;: 500 گرم
کشک :bull;: 500 گرم
پیاز سرخ شده :bull;: 1 پیمانه
سیر رنده شده :bull;: 2 حبه
بادمجان سرخ شده :bull;: 2 کیلو
نعناع داغ :bull;: یک چهارم پیمانه
نمک، فلفل، ادویه جات و آب زعفران :bull;: به میزان لازم

آموزش آشپزی و دستور تهیه حليم بادمجان خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه حليم باد
بادمجاناز سبزیجات مورد علاقه بسیاری از مردم ایران است. به خصوص در فصل گرما و تابستان مصرف این گیاه به اوج خود می رسد. اما دستور پخت های گوناگونی برای این گیاه پرطرفدار موجود است. در این قسمت قصد داریم دستور پختی از بادمجان ارائه کنیم تا با تهیه ی آن توسط شما، لحظات خوبی را برای تمامی اعضای خانواده به خصوص کودکان فراهم گردد.
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان:
bull; ۲ عدد بادمجان
bull; ۲ ق سوپ خوری ریحان خرد شده
bull; ۲ ق سوپ خوری پنیر پارمسان
bull; ۴ ق سوپ خ
طرز تهیه:
بادمجان‌ها را پوست گرفته و آنها را ورقه‌ای برش بزنید و در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آنها کشیده شده و برای سرخ کردن، روغن کمتری استفاده شود.
دو قاشق از پیاز داغ را در یک ماهیتابه بریزید و گوشت را به همراه مقداری روغن، فلفل، زردچوبه و نمک تفت دهید و کنار بگذارید.
بادمجان‌ها را از آب و نمک درآورید، خشک کرده و سرخ کنید. بعد از خنک شدن، ورقه‌‌های سرخ شده بادمجان را به صورت بعلاوه روی سطح صاف بگذارید و یک قاشق از مواد سرخ شده گوشتی را
طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی :
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما چهار قاشق غذاخوری از ماست پرچرب یا چکیده خود را همراه با یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده در یک کاسه مناسب ریخته و پس از آن این دو را بخوبی با هم مخلوط می‌کنیم . حالا به ماست یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر و کمی نمک اضافه کرده، کاملاً هم می‌زنیم تا بورانی بادمجان کبابی ما کاملا یکدست شود حالا بورانی شما آماده سرو میباشد .
بورانی بادمجان کبابیتف
طرز درست کردن بادمجان شکم پر کبابی
مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :


بادمجان متوسط
5 عدد
گردو آسیاب شده
1 لیوان
رب گوجه
1 قاشق سوپخوری
رب آلوچه
1 قاشق غذاخوری
رب انار
1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده
1 عدد
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق)
2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام
1 قاشق چایخوری
روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :
بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می
طرز تهیه ی بیورینگ بادمجان
 
در این مطلب روش پخت بیورینگ بادمجان را به شما آموزش می دهیم
مواد لازم برای بیورینگ بادمجان :


بادمجان
چهارعدد
سینه مرغ
یک عدد
گردوی نگینی خرد شده
یک پیمانه
جعفری خردشده
کمی
سیب زمینی متوسط
سه عدد
کنجد
یک قاشق غذاخوری
سیر
یک حبه
سس مایونز
به مقدارلازم
طرز تهیه بیورینگ بادمجان :
بادمجان ها را ورقه ورقه سرخ کرده له کنید، سینه مرغ نگینی خرد کنید دو ساعت با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید سپس با حرارت ملایم بپ
دستگاه حليم کوب صنعتی دستگاه همزن حليم گوشت کوب حليم 09128599078

دستگاه حليم کوب صنعتی جهت کوبیدن و صاف حليم و بادمجانیک وسیله کاربردی برای آماده سازی حليم گندم یا بادمجان بصورت صنعتیمورد استفاده در رستوران ها و طباخی ها و حليم فروشی ها جهت بالا بردن سرعت العمل در آماده سازی حليمجهت کوبیدن و له کردن حليم گندم یا بادمجان و گوشت داخل حليماسکلت دستگاه ساخته شده از پروفیل آهن روکش رنگ استاتیک کوره ای سایز 3*3 سانتی مترقرار گیری موتور در بالای دستگ
نکته ای که باید هنگام مصرف انواع ترشی باید رعایت کرد این است که هیچ گاه با معده خالی ترشی مصرف نکنید البته برای افرادی که ناراحتی معده دارند مصرف ترشی توصیه نمی شود. در این مقاله نحوه درست کردنترشی بادمجان با روغن زیتون را به شما اموزش خواهیم داد.
این دستور یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستور تهیه ترشی بادمجان است که در تهیه آن از روغن زیتون استفاده می شود و نتیجه چند سال تجربه می باشد.
فیلم این دستور تهیه
مواد لازم:
بادمجان متوسط 4 الی 5 عدد
ن
(nwmk.ir)پوست بادمجان ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد
کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه
پیاز و آب بپزید.گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجان ها و غوره را به قابلمه
بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵.
 
فوج
آموزش تهیه استانبولی پلو و بادمجان خوش طعم


آموزش تهیه استانبولی پلو و بادمجان خوش طعم

برای تهیه استانبولی پلو و بادمجان می توانیم به زمان های گذشته برگردیم و خاطره ای نوستالژیک داشته باشیم چون این غذا قدمت زیادی دارد. وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد.
البته هنوز هم گاهی برای خودمان استانبولی درست می کنیم، اما دیگر مثل قدیم حال و صفا ندارد. می خواهیم دو
بادمجان بم صدمه چربی شکم
بادمجان های شعور شده را داخل یک ماهیتابه متوسط بریزید بی آلایشی مقداری عصیر حل به لمحه اضافه کنید صدر در طوری که هم نصف دم را بپوشاند. ماهیتابه را روی دندان بگذارید و اجازت دهید فایده مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس دوزخ را نفع علیه و له روی بالا و آرامی کم کنید صفا پس دوباره پیدا كردن چند ثانیه زیر لحظه را قرار ثبات کنید و اجازه دهید خنک شود. داخل نهایت عصیر حل آنرا را صمیم کنید و در یک ظرف شیشه ای بریزید و اندر یخچال قرارده
در این پست می خواهیم نحوه درست کردنترشی بادمجان لیته را به شما بگوییم. پس اگر شماهم می خواهید این ترشی را در منزل درست کنید با این آموزش همراه باشید.
ترشی لیته یک ترشی پرطرفدار و محبوب و خوشمزه است که در ادامه می خواهیم طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم. شما می توانید این ترشی را درست کنید و در کنار انواع غذاها مانند آبگوشت، انواع پلوها و فست فودها آنرا سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دستور تهیه ترشی لیته بادمجان:
1- بادمجان های تازه وقلمی کوچکی
بادمجان بم خسران چربی شکم
بادمجان های درك شده را در یک ماهیتابه حدوسط بریزید صفا مقداری عرق به لحظه اضافه کنید روی طوری که تا اینكه نصف لحظه را بپوشاند. ماهیتابه را روی دندان بگذارید و دستور دهید فایده مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس اخگر را فراز آرامی کم کنید پاكی پس از چند ثانیه زیر وقت حسن را خاموش کنید و اذن دهید خنک شود. در نهایت آب آنرا را صمیم کنید و اندر یک غذاخوری شیشه ای بریزید و تو یخچال قراردهید. روزی ثالث الی چهار لیوان از ماء مایع شیره
دلمه بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین انواع دلمه هاست. برای تهیه دلمه بادمجان به بادمجان دلمه ای، برنج و لپه نیم پز و گوشت نیاز دارید.
دلمه بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع دلمه هاست. دلمه بادمجان به همراه دلمه برگ مو، دلمه کلم برگ و دلمه قارچ جزو پیش‌غذاهای شیک و بسیار خوشمزه‌ محسوب می‌شوند که مناسب مهمانی‌ها می‌باشند. طرز تهیه دلمه بادمجان ساده است اما در کل درست‌کردن انواع دلمه‌ها کمی وقت‌گیر است.
در اینجا قص
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
این بادمجان شکم پاره که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند بدون گوشت درست شده است.
مواد لازم برایبادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
بادمجان به اندازه تعداد نفرات
برنج 1 لیوان شسته و آبکش کرده
پیاز 1عدد ریز خرد شده
فلفل سبز 1عدد ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی
جعفری
سیر
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا

طرز تهیهبادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
ابتدا بادمجانها را یک در میان پوست می گیریم و در آب نمک قرار می دهیم.
پیاز زا در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب را می ریزیم
بادمجان بم زخم چربی شکم
بادمجان های خرد شده را درون یک ماهیتابه میانه بریزید و مقداری عرق به طرفه العین اضافه کنید برفراز طوری که ولو نصف لحظه را بپوشاند. ماهیتابه را روی نیش كلبتین بگذارید و اجازه دهید روی مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس اخگر را روی آرامی کم کنید صداقت پس دوباره پیدا كردن چند ثانیه زیر آن را استراحت کنید و رخصت دهید خنک شود. درون نهایت آب آنرا را صفی کنید و در یک دیس كوچك شیشه ای بریزید و داخل یخچال قراردهید. روزی ثلاث الی چهار لیو
امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ یک عدد سینه کامل و یا دو عدد ران متوسط
زعفران به میزان لازم
زرشک 3/4 پیمانه
پیاز (یکی بزرگ و دیگری کوچک) دو عدد
بادمجان (ترجیحا بادمجان های لاغر را انتخاب کنید،که تخم نداشته باشند.) 400 گرم
تخم مرغ دو عدد
برنج 4 پیمانه
ماست (ترش نباشد) 2 و نیم ق غ

طرز تهیه:ابتدا برنج را پاک کرده، شسته و به مدت دو ساعت در آب نمک قرار می دهیم.د
بادمجان بم نقص خسارت چربی شکم
بادمجان های درك شده را در یک ماهیتابه حدوسط بریزید صداقت مقداری عرق به دم اضافه کنید به طوری که تا اینكه نصف ثانیه را بپوشاند. ماهیتابه را روی گاز بگذارید و اذن دهید نفع علیه و له روی بالا و مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس آذر را برفراز آرامی کم کنید یكدلی پس از چند ثانیه زیر متعلق را استراحت کنید و رخصت دهید خنک شود. اندر نهایت آب آنرا را بی ریا کنید و درون یک غذاخوری شیشه ای بریزید و تو یخچال قراردهید. روزی سوم الی چهار
مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ :
^^^بادمجان شش عدد^^^
^^^مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد^^^
^^^غوره دو خوشه^^^
^^^گوجه فرنگی پنج عدد^^^
^^^پیاز متوسط یکی نمک و ادویه^^^
طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره :
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پوست بادمجان‌ها را بکنید( توجه داشته باشید بادمجان ها هر چه رنگش تیره تر باد و سربرگ آن بلندتر باشد شیرین تر است ) و بوصرت طولی برش دهید در تابه ای مناسب روغن ریخته و آنها را سرخ نمایید . حالا
بادمجان مزایای سلامتی و زیبایی بسیار زیادی دارد ، اما با این وجود، اهمیت زیادی به آن داده نمی شود. به طور کلی ، این گیاه به عنوان یک سبزی شناخته می شود اما از نظر گیاه شناسی یک میوه است.
بادمجان بومی کشور هند است اما هم اکنون در بسیاری از مناطق جهان پرورش یافته است. این سبزیجات عالی هستند و به دلیل داشتن تعداد زیادی مواد مغذی مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها ، فیبرهای غذایی ، فواید سلامتی و زیبایی زیادی دارند. در این مطلب با مزای
اتاق خبر 24:
این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم:
بادنجان بزرگ: 2 عددتخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عددپنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرمنعنا (خردشده): 2 ق سسماق: 1 ق چزیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عددگوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرمپنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرمنمک و فلفل: به میزان لازمروغن زیتون: 3 ق س

طرز تهیه:
1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمو
بادمجان بم خسران چربی شکم
بادمجان های كمال شده را درون یک ماهیتابه میانه بریزید سادگی مقداری محلول ذوب خوی بزاق به ثانیه اضافه کنید صدر در طوری که تا اینكه نصف نزاكت مال را بپوشاند. ماهیتابه را روی نیش كلبتین بگذارید و دستور دهید به مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس دوزخ را بالا آرامی کم کنید یكدلی پس دوباره به دست آوردن چند ثانیه زیر ثانیه را قرار ثبات کنید و دستور دهید خنک شود. تو نهایت آب دهان منی آنرا را بی ریا کنید و در یک بشقاب شیشه ای بریزید و د
پاستا با بادمجان یک پاستای بدون گوشت و بسیار لذیذ که برای گیاه خواران خیلی مناسب می باشد و به خاطر وجود جعفری تازه در این پاستا عطر بسیار خوبی دارد.
مواد لازم پاستا با بادمجان
بادنجان متوسط 1 عدد روغن زیتون (ترجیحاً بودار) ⅓ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده با روغن 1 پیمانه جعفری ساتوری شده 3 قاشق غذاخوری پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا) 500 گرم پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن) 85 گرم
طرز تهیه پاستا با بادمجان
فر را با دمای 230 درجه
بهترین زمان دقیقاً وقتی است که بادمجان تازه و پوست آن نیز شاداب و جوان است. خواص بادمجان بسیار است البته بادمجان های پیرتر و درشت تر، رنگشان تیره تر و تلخی بیشتری دارند و مناسب مصرف نیستند. به همین دلیل است که بادمجان های رسیده تر و پیرتر را باید پیش از مصرف حتماً پوست کَند؛ در غیر این صورت باید فرآیند تلخی گرفتن حتماً انجام شود. انتخاب بادمجان با پوست مناسبوقتی قصد خرید بادمجان دارید؛ مطمئن شوید پوست آن نرم، تمیز و براق با کلاه
ته چین غذایی بسیار لذیذ و در عین حال مقویست که انواع مختلف دارد ما معمولا ته چین را با مرغ تهیه می کنیمولی امروز ما قصد داریم طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم.
ته چین گوشت و بادمجان
ته چین یکی از مورد علاقه های اکثر مردم محسوب می شود.در این ته چین میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید، از ماست خامه ای یا چکیده برایته چین استفاده کنید.
مواد لازم:
برنج ۴ لیوان بادمجان متوسط ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد ماست ۱ لیوان ز
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
دفتر مطالعات و طراحی "برساو نقش" نمونه سوالات آزمون استخدامی بانک ها راهِ عشق anetyar زن هــا و قصــه هـایشـان دانلود بهترین آهنگهای خوانندگان معروف ایرانی دستگاه تصفیه آب صنعتی بهترین مزه ها m324 زندگی با عطر لیمو